Shërbimi ekologjik më i mirë i dorëzimit të pakove

Illustration of parcel people
Illustration of Next day delivery

Dërgesa brenda ditës!

Nxitoni! Sillni dërgesen tuaj herët që ta dërgojmë brenda ditës në Tiranë

Illustration of Drop-off at any ParcelShop

Pickup në kohë rekord!

Kjo gjë arrihet vetëm nga greenposta

Illustration of Safe and Secure

Të sigurtë!

Gjurmim në kohë reale

Bëhu partner i greenposta tani dhe përfito nga shërbimet eksluzive:

 • Dërgesa të shpejta
 • Likujdim i menjëhershëm
 • Gjurmim në kohë reale
 • Sistem menaxhimi i dyqanit tënd online
 • Suport i dedikuar ndaj klientit
0-2 kg +2 kg
Tirana 250 Lek 50 L/kg
Qytetet e tjera 350 Lek 50 L/kg

Për çdo porosi mbi 2 kilogram vlera e pakos shtohet me +50 Lek/kg.

Cilat janë çmimet e shërbimit?

greenposta ofron raportin më të mirë cilësi/çmim në tregun e shërbimit postar në Shqipëri!

Dërgimi i pakove është jashtëzakonisht shumë më i shpejtë

 • Brenda disa orevë në Tiranë
 • Brenda ditës së nesërme në qytetet e tjera
 • Brenda 2-4 ditësh në Kosovë
 • Brenda 3-5 ditësh në Maqedoni

Në kohën e përcaktuar më sipër nuk konsiderohen: zonat e thella, ditët e pushimit, vonesat në dogana, shtyrja e marrjes së pakos nga klienti, ditët me reshje të dendura, ditët me akull dhe ngrica dëbore, ditët gjatë fenomeneve natyrore si: tërmeti, kufizime nga COVID etj.

Ju merrni një shërbim PREMIUM me ne

Kjo mund të ndodhi vetëm në greenposta:

 • Gjurmim në kohë reale
 • Integrim me Webin tuaj për regjistrim automatik të porosisë në sistemin tonë
 • Raporte sipas periudhave
 • Dashboard informues
 • Share Whatsapp (dërgoi klientit linkun e gjurmimit)
 • Siguri në ruajtjen e të dhënave tuaja
Card image cap
Meqë more të gjitha infot për greenposta, po ju dhurojmë një kupon për të provuar shërbimin tonë falas!

*Kuponi është i vlefshëm për 1 javë vetëm për klientët e rinj!

Ju merrni një shërbim PREMIUM me ne

Bëhu partner i greenposta tani dhe përfito nga shërbimet eksluzive:

 • Dërgesa të shpejta
 • Likujdim i menjëhershëm
 • Gjurmim në kohë reale
 • Sistem menaxhimi i dyqanit tënd online
 • Suport i dedikuar ndaj klientit
0-2 kg +2 kg
Tirana 250 Lek 50 L/kg
Qytetet e tjera 350 Lek 50 L/kg

Për çdo porosi mbi 2 kilogram vlera e pakos shtohet me +50 Lek/kg.

Cilat janë çmimet e shërbimit?

greenposta ofron raportin më të mirë cilësi/çmim në tregun e shërbimit postar në Shqipëri!

Është shumë thjeshtë!

Krijo llogarinë tënde tek greenposta në web duke klikuar linkun ←


 • Zhgjidh nëse je biznes apo individ
 • Regjistro pakon tënde dhe sille atë tek posta jonë
 • Për më shumë se 10 dërgesa në jave, marrja e pakos bëhet nga korrierët tanë në adresën tuaj

*Për më pak se 10 dërgesa në javë ju duhet t'a sillni pakon në pikën e postës

A Hermes ParcelShop
A Hermes ParcelShop

Dërgimi i pakove është jashtëzakonisht shumë i shpejtë

 • Brenda disa orëve në Tiranë
 • Brenda ditës së nesërme në qytetet e tjera
 • Brenda 2-4 ditësh në Kosovë
 • Brenda 3-5 ditësh në Maqedoni
 • Share Whatsapp (dërgoi klientit linkun e gjurmimit)
 • Siguri në ruajtjen e të dhënave tuaja

*Në kohën e përcaktuar më sipër nuk konsiderohen: zonat e thella, ditët e pushimit, vonesat në dogana, shtyrja e marrjes së pakos nga klienti, ditët me reshje të dendura, ditët me akull dhe ngrica dëbore, ditët gjatë fenomeneve natyrore si: tërmeti, kufizime nga COVID etj

Ju merrni një shërbim PREMIUM me ne

 • Gjurmim në kohë reale
 • Integrim me Webin tuaj për regjistrim automatik të porosisë në sistemin tonë
 • Raporte sipas periudhave
 • Dashboard informues
 • Share Whatsapp (dërgoi klinetit linkun e gjurmimit)
 • Siguri në ruajtjen e të dhënave tuaja
A Hermes courier with PDA
Girl in a jacket

Meqë more të gjitha infot për greenposta, po ju dhurojmë një kupon për të provuar shërbimin tonë falas!

*Kuponi është i vlefshëm për 1 javë vetëm për klientët e rinj!

© greenposta 2020 - 2024