Janë të paketuara mirë?
Kontrolloni produktet që ne mund të dërgojmë
Italian Trulli

Dërgimi i artikujve që nuk i mbulojmë

Ka disa sende që nuk mund të mbulohen. Ne ende mund t'i dorëzojmë ato për ju, por ju i dërgoni ato me rrezikun tuaj. Pra, nëse ata kanë humbur, mbërritur i dëmtuar ose vonë, ne nuk do të jemi në gjendje t'ju dëmshpërblejmë.

Disa nga artikujt më të zakonshëm të moskompensimit


Kineze


Sende qelqi


TV dhe monitorë


Laptopë


Mobilje


Sende të paketuara keq


Me dergo rripa


Dokumente të rëndësishme


Biletat


Mallrat që prishen shpejt


Bizhuteri

Përfshihen orët dhe antike me vlerë mbi 250 Euro


Paratë


Kujtime


Pajisjet fotografike


Vegla muzikore

Made with ❤ by ORTEK.AL