Si dërgohet një pako me Greenposta?!
Me tre hapa te thjeshtë
image

1. Sillni pakon tuaj në zyrat e Greenposta

Greenposta ka zyrën postare dhe magazinën më të sigurt në vend. Pasi t’i rregjistroni pakot në www.green-posta.al, ju mund t’i sillni lehtësisht në zyrat tona në adresën Rruga "Margarita Tutulani", Sheshi Wilson, Tiranë. Gjithashtu ofrojmë edhe mundësinë që një nga korrierët tanë t’a marrë produktin në biznesin tuaj. Kjo realizohet nëse ju keni më shumë se 10 dërgesa në javë

image

2. Magazinim i sigurt

E përmendëm dhe më lart, siguria është parësore për ne! Të gjitha ambientet tonë janë të survejuara nga kamerat e sigurisë. Pakot tuaja janë të mbrojtura në çdo moment.

image

3. Korrierë të shpejtë

Greenposta ju mundëson mbledhje të produkteve në çdo biznes tuajin dhe transportin e tyre deri tek klienti. Korrierët tanë kryejnë proçesin e mbledhjes dhe shpërndarjes në kohë rekord. Gjithmonë në shërbimin tuaj!

Si t’a regjistroni pakon tuaj në Greenposta?!

Dërgimi i produkteve tuaja bëhet më i lehtë dhe më i shpejtë me www.green-posta.al!

image

1. Regjistrohu në sistemin tonë www.green-posta.al

Plotësoni të dhënat e porosisë Na tregoni adresën se ku po e dërgoni porosinë, të dhënat e klientit, madhësinë e pakos.

image

2. Zgjidhni shërbimin tuaj të dorëzimit

Keni dy mundësi të thjeshta, mes të cilave duhet të zgjidhni. Nëse porosia juaj është normale apo apo me orar specifik. Ne bëjmë të pamundurën që në të dyja rastet produkti juaj të shkojë të kohë rekord te klienti.

image

3. Plotësoni detajet e pakos

Na tregoni se çfarë ndodhet në pakon tuaj. Nëse po dërgoni një produkt të thjeshtë, një produkt delikat, apo një dokument.

image

4. Ku do ta dërgoni porosinë?!

Duhet të plotësoni të dhënat e sakta të klientit tuaj, në mënyrë që mos të bëhen gabime në dorëzim e pakos. Adresa e saktë e marrësit, numri i telefonit, emri, janë të dhëna shumë të rëndësishme.

image

5. Postimi i pakos tuaj

E vetmja gjë që ka mbetur është që korrieri të marrë pakon pranë biznesit tuaj. Plotëso hapat më sipër dhe do vijmë menjëherë!

Nëse keni me pak se 10 dërgesa ne javë ju duhet t'i sillni pakot pranë postës sonë.

© greenposta 2020 - 2024

Made with ❤ by ORTEK.AL